Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 11 december 2016 15 27
227 bekeken

Ik heb sinds een paar weken stekende/zeurende pijn rondom mijn heupen en bovenbenen. De huisarts zei dat het door mijn houding kwam. Ik was gestopt met de pil en toen verdween de pijn. Nu één week later is de pijn weer terug. Ik ben nog niet begonnen met de pil. Soms is de pijn in mijn onderbuik en ik heb het idee dat het uitstraalt. De pijn is het ergst als ik zit. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn behalve dan mijn houding? Op internet lees je alleen maar enge verhalen, wat maakt dat ik nu bang ben. Ik gebruik sinds een week of 3 entocort en verder neem ik al maanden thiosix (voor de ziekte van crohn). Is het verstandig om weer met de pil te beginnen? Ik ben een vrouw van 20.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 december 2016 16 34
Privé antwoord

De entocort zou ook de oorzaak kunnen zijn. Overleg het met de arts.
De pil is het blijkbaar niet, want je gebruikt ze nu niet en hebt toch de klachten. Daar zou je dus weer mee kunnen starten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Xiron
Beantwoord door 2 januari 2017 19 47
Privé antwoord
Hallo hier ben ik weer. Ik ben gestopt met de entocort enkele weken geleden en ervaar nog steeds pijn. Ik loop nu bij de cesartherapeut maar het schiet niet op en ik ben bang dat het iets engs is. Zou het iets met de eierstokken kunnen zijn? Ik ben al twee keer bij de huisarts geweest en hij zegt telkens dat het door mijn houding komt. Wat is verstandig om te doen? Moet ik een echo vragen bij de huisarts? De pijn komt en gaat. Soms zowel links als rechts en soms alleen aan één kant. Het zit ongeveer bij de lies. De pil neem ik weer.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 januari 2017 20 26
Privé antwoord

Als je denkt dat door de eiserstokken veroorzaakt wordt, vraag dan een verwijzing voor de gynaecoloog.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB