Answer Question
Categorie:
0
0

Ben een meisje van 16 en sinds een jaar slik ik deze pil wegens heftige menstruaties met veel bloed en veel pijn. (Door lage bloeddruk ook extra gevoelig voor flauwvallen in de menstruatieperiode, dus ik viel elke maand flauw)
Fijn om nu minder last te hebben van alles en menstruatie soms ook te kunnen overslaan door doorslikken van pil, alleen merk ik dat ik in de laatste week van de pilstrip altijd vrij depressief en opvliegend ben. De laatste maanden voel ik me sowieso door de maand heen steeds depressiever worden. Ik maak ook veel mee, maar heb het gevoel dat de deze anticonceptiepil er geen goed aan doet. Zijn er mogelijk andere pillen die beter voor mij kunnen zijn? Ik wil geen zwaardere pil, maar zou het uitmaken als ik voor een andere pil ga? Welke zou een goed alternatief zijn? Ik ga uiteraard ook langs de huisarts, maar wil me graag voorbereiden mbv huisarts.nl Dara ik in mijn examenjaar zit vind ik het ook wel eng om te gaan experimenteren met pillen…. maarja, echt depressief wil ik ook niet worden (voel me echt afglijden)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 november 2019 15 05
62 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik denk dat het toch een combinatie is van een aantal factoren. De pil en waarschijnlijk stress/spanningen. Je zou en andere pil kunnen proberen. Maar dat bespreek je dan toch het beste met je huisarts. Die kent je dossier en kan je daar het beste in adviseren

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 november 2019 18 33
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB