0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 22 augustus 2017 11 00
46 bekeken

Ik heb een vraag, mijn dochter is na haar scheiding zwaar depressief geworden, en ziet de zin van het leven niet meer zitten
Ze wil graag geholpen worden liefst opname, maar is heel erg bang dat haar kind van bijna 3 dan uit huis geplaatst wordt.
haar dochtertje is alles voor haar. zou er een opname komen is het dan zo dat haar kind uit huis geplaatst wordt of de opvang van de kleine samen te doen met de familie. Want zou ze nu ziek worden en naar het ziekenhuis moeten wordt het kind toch ook opgevangen door het hele gezin familie

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 augustus 2017 12 28
Privé antwoord

Als ze nu het kind niet verwaarloosd en/of mishandelt (fysiek of geestelijk) is er niet meteen een reden om het kind uit huis te plaatsen als het kind tijdelijk bij oma en/of opa of broer of zus kan worden ondergebracht. Dat zou anders zijn wanneer er sprake zou zijn van een gedwongen opname.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 24 augustus 2017 9 18
Privé antwoord
Soms is een opname nodig, soms kan het met ambulante hulp. Als ze op tijd hulp krijgt kan dat juist problemen thuis met haar dochter schelen. Wel kan het schelen om te zorgen voor goede voeding en bepaalde supplementen als vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Onder andere magnesium. Dit soort stoffen helpt om allerlei neurotransmitters aan te maken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB