Answer Question
Categorie:
0
0

Ik ben opdit moment met vakantie in Turkije met mijn zoon van 13 maandjes oud. Dit is de 4e dag dat hij diarree heeft en hij geeft 2 dagen over. Hij drinkt kunstvoeding en drink goed water vaste voedsel wilt hij niet hebben. Hij doet t opzicht goed alleen vind t vervelend voor hem. Ben gisteren naar t ziekenhuis gegaan en die wouden zonder hem te controleren aan infuus wat wij hebben geweigerd, vertrouw t niet zo hier.. De arts heeft gezegt dat wij geen melk moeten geven omdat de diarree volgens hem dan niet zal stoppen, in hoe verre klopt dit? Omdat hij niet wilt eten vond ik t fijn dat hij de melk wel in nam.. De diarree is namelijk witterig door de melk dus?? Wat moet ik verder doen of geveb aan hem?? Moet hij t dan doen met alleen water?? Hij zal toch verhongeren?! Ben over 3 dagen terug in NL

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 30 mei 2016 8 32
67 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Omdat je zoontje pas 13 maanden is en toch al 4 dagen diarree heeft en braakt, is er een kans op uitdroging. Het infuus in het ziekenhuis was dus eigenlijk een heel goed idee. Hiermee willen se dus voorkomen dat je kind uitdroogt. Met de temperaturen in Turkije op dit moment en het vochtverlies door braken en diarree kan je kind door uitdroging ernstig ziek worden. Onder gelijke omstandigheden zou dat hier in Nederland ook zo zijn gedaan.
Ik neem dat je met kunstvoeding kindervoeding bedoelt. Hoe maak je de voeding aan?
Zorg in ieder geval dat je kind blijft drinken. Geef ook de kindervoeding. Dat is wel belangrijk. GEEN leidingwater gebruiken Probeer ook vast voedsel te blijven aanbieden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 30 mei 2016 11 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB