0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 5 juni 2015 21 49
141 bekeken

hallo,

Ik wil beginnen met een dieet. Het hoeft niet echt streng te zijn, maar ik wil vooral wat vet verliezen rond mijn billen, heupen, bovenarmen, buik en dijbenen. Op zich ben ik niet echt zwaar.
voor een normale gezonde voeding is volgens mij iets van 2000 calorieën aangeraden. Hoeveel calorieën is het beste voor mij?
Ik weeg trouwens 51 kilo en ik ben 1,63 m (19 jaar). De meeste mensen die willen afvallen gaan voor ±1500 calorieën. Maar ik wil niet echt nog meer afvallen, want anders wordt het ongezond. Ik wil vooral vet verliezen. Stel dat ik me houd aan 1500 calorieën, kan ik dan alles eten wat ik wil? Zolang ik maar niet die 1500 calorieën overschrijd bijvoorbeeld. Of is het ook beter om te letten op koolhydraten en vet. Want sommige voeding hebben heel weinig calorieën, maar dan bevatten ze weer heel veel koolhydraten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 juni 2015 22 30
Privé antwoord

Je moet helemaal niet op dieet!!! Als je nog een beetje afvalt heb je zo ondergewicht.
Je leeftijd, gewicht en lengte passen perfect bij elkaar. Vet kun je alleen maar kwijt door te sporten en niet door minder te eten. Je calorie inname moet dan gelijk zijn aan je verbruik. Dat is dan ongeveer 2200 Kcal.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB