0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 30 januari 2017 12 41
89 bekeken

Man met ziekte van Crohn., 72 jaar, is heeft al enkele jaren dikke benen en voeten. Hij heeft nu sinds een week of twee, dikke benen en voeten, rode huis en daar komt een blaas op, deze gaat kapot en loop het vocht eruit en het riekt in de huiskamer, net alsof er ergens een lijk ligt….. Hij vertikt het om naar de husarts te gaan. Zijn andere been is ook zonder naar de huisarts te gaan beter geworden…en de plastabletten hebben toendertijd ook niet geholpen… De wonden zijn daar uitgedroogd maar de been is nog steeds dik….
Wat kan ik eraan doen om hem te helpen. Heb al voorgesteld verband eromheen te doen, dit wil hij niet. Nu voorgesteld om om papieren zakdoekjes te gebruiken voor het vocht op te vangen en te verversen…..
Bij voorbaar mijn dank….

Attachments:
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 januari 2017 12 50
Privé antwoord

Dit is toch een behoorlijke infectie. Hier moet toch echt de huisarts voor worden ingeschakeld. Geen papierenzakdoekjes gebruiken! De lossen namelijk op en kunnen resten in wonden achterlaten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 30 januari 2017 15 45
Privé antwoord
Dan maken we geen gebruik van papieren zakdoekjes… Zal het aan hem doorgeven, naar de Huisarts…. Bedankt voor uw antwoord….

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB