Answer Question
Categorie:
0
0

Ik stond zojuist onder de douche en zag wat op mijn been. Had geen idee wat het was dus gaf er een klap tegen. Toen ik eenmaal gehurkt zat om alles beneden schoon te spoelen zag ik dat het een mug is geweest.

Ik heb werkelijk geen idee of ik gestoken ben ja of nee, maar kon mij vaag iets herinneren dat je die dingen niet moet doodslaan op je huid.

Ging het dus googlen, maar vond niet tachtig duizend pagina’s over waarom je het niet moet doen. Alleen EEN artikel. Dit ging over een mevrouw die een schimmelinfectie opliep. Deze schimmel komt alleen voor in muggen en is in haar bloedbaan terecht gekomen doordat ze hem wegwreef alleen stond mevrouw dan moet in de douche. Zij is ook overleden.

Betreft een artikel uit 2004, maar ik ben nu wel ontzettend bang… heb mm hele bovenbeen ook met handalcohol, net door mijn pure alcohol heen natuurlijk, ingesmeerd (plek waar hij zat)

Is mijn angst terecht? Of stel ik mij aan? Want ik neem aan dat meer mensen, bewust of onbewust, wel eens een prikkende/op de huid zittende mug hebben doodgeslagen… kan niet een enkeling zijn geweest

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 12 juli 2021 1 30
51 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

Dat lijkt me een nogal overdreven reactie hoor!
Dan zouden er dagelijks wereldwijd miljoenen mensen overlijden aan het doodslaan van prikbeestjes......

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 12 juli 2021 12 38
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Daar ga ik dus ook vanuit, vooral omdat het wel een buitenlands bericht betrof en wij in Nederland (als het goed is) geen gevaarlijke muggen hebben vliegen. De betreffende mevrouw had een bacterie in zichzelf gewreven die alleen in muggen te vinden was, maar toen ik de term wilde opzoeken kreeg ik enkel en alleen het artikel.

Moet wel zeggen dat het een vreemd bultje is geworden. Hou het in de gate, maar gelukkig dat je bevestigd dat ik niet de enige ben

Gemarkeer als spam
Geschreven door —
Beantwoord door 13 juli 2021 0 39
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB