0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 25 januari 2017 23 38
1111 bekeken

Ik heb onlangs laatst droog gevreeën met mijn vriendin maar kwam klaar in mijn boxer, haar broek was nat van mij en haar slipje klein beetje. Nu zegt ze dat ze buikpijn heeft en bang is dat ze zwanger is.

Al 2 dagen heeft ze pijn in haar onderbuik ik ben evht bang, ze geeft symptomen aan van zwangerschap met buikpijn misselijk niet goed voelen..

Hoe groot is kans dat ze zwanger is zonder dat je er echt in bent gweest..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 januari 2017 0 36
Privé antwoord

Zo kan ze onmogelijk zwanger raken. Ik denk dat ze vooral last heeft van de stress die ze daarover heeft.
Zelfs als jullie geneukt zouden hebben, dan zou ze na 1 dag onmogelijk al zwanger kunnen zijn al al helemaal nog geen zwangerschapssymptomen kunnen hebben. Dat is gewoon ONMOGELIJK.
ik zal uitleggen waarom.
Een spermacel heeft ongeveer 6-12 uur nodig om in de eileider te komen en daar een eicel te bevruchten. Vervolgens moet die bevruchte eicel via de eileider naar de baarmoeder gaan om zich daar in te nestelen in het baarmoederslijmvlies. Daar heeft die eicel 6-9 dagen voor nodig. Pas dan, begint de zwangerschap. Dat is dan dus ongeveer 9 dagen na de seks. Maar jullie hebben niet eens seks gehad. Spermacellen kunnen niet door kleding of stof. Bij aanraking daarvan gaan ze onmiddellijk dood. De eerste zwangerschapsverschijnselen treden in de regel pas 3 weken na de seks op.

Ik hoop echt dat het zo is dst zal me gerust stellen en haar ook!
(unknown at 26 januari 2017 5 07)

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB