Answer Question
0
0

Sinds 2 maanden heb ik, met name bij het zitten, last van mijn ballen (naar mijn gevoel, met name de rechterbal) . Daarbij merk ik vooral dat ik bij staan / wandelen er eigenlijk weinig / geen last van heb.
Ik weet niet goed hoe ik de pijn moet beschrijven: niet écht pijnlijk, maar meer een beetje drukkend, waardoor je eigenlijk het liefste gaat staan.
Wat ik merk is dat het ook wat anders erbij hangt. Vaak na het zitten of na het slapen, hangt de rechterbal zowat horizontaal of in een andere rare positie (dat ik het zelf weer even “terughang” zegmaar).
Ook merk ik, vooral als ik in bed lig, dat de rechterbal een stuklager hangt (Dit was voorheen niet zo. Ik weet dat het normaal is als een bal lager hangt dan de andere, maar het is nu net wat anders).
Het viel me daarbij dus ook op dat als de zak wat “strakker” is, ik er minder / geen last van heb, maar wanneer het wat meer kan gaan hangen, het irritante gevoel opduikt.

Het klinkt misschien niet ernstig, maar ik heb er echt last van. Voornamelijk bij het studeren, heb ik op een gegeven moment zo’n bedrukkend gevoel dat ik me niet echt op het werk kan concentreren.

Ik ben al een keer naar de huisarts geweest, die heeft ze gecheckt op rare bobbeltjes etc. maar die zaten er niet. Ik wil ook benadrukken dat het aanraken van de ballen geen pijn doet.

Heeft iemand een idee wat het kan zijn? Ik ben van plan weer naar de huisarts gaan, met de boodschap dat het nog steeds niet over is, maar zou het fijn vinden als jullie een idee hebben waar het aan kan liggen.

Dankuwel!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 23 maart 2020 20 54
144 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als er verder geen aanwijzingen zijn voor afwijkingen, daar heeft je dokter al naar gekeken, kunnen overspannen bekkenbodemspieren dit soort klachten wel veroorzaken. Je zou daarvoor naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan cq contact opnemen in deze coronatijd

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 maart 2020 20 57
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Heb je al gevonden wat het is, heb namelijk het zelfde probleem.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Joop
Beantwoord door 28 april 2021 15 04
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB