Eczeem buitenste schaamlippen?

Reageren
0
0

Om de SOA opmerking meteen uit de weg te ruimen, ik heb al twee jaar een vaste vriend, daarvoor een SOA test gedaan en was schoon. Hij ook. (Tenzij hij nu stiekem achter mijn rug bezig is)

De laatste tijd heb ik steeds vaker last van jeuk aan mijn schaamlippen (heb het al veel langer, daar niet van, maar het is vaker aanwezig nu)… gênant vind ik het niet eens, wel vervelend. Nu heb ik de meest vreemde vaginahuid om eerlijk te zijn, het is namelijk bruinig (ja, de buitenkant) en kan het nou ook niet mooi strak noemen (maar ja, los van mijn vriend ziet niemand hem verder, dus ach). Nu viel mij laatst dus op dat ik ook echt rode vlekjes heb. Echt die eczeem (min de droge stukken dan) plekjes. & vermoed dat dat dus een potentiële oorzaak is.

Nu vraag ik mij af hoe ik zelf de jeuk kan verminderen. Lees wel dingen over vette creme, maar wat voor creme? Wat is geschikt voor beneden en kan geen kwaad als er door beweging iets binnen in terecht komt. Vaseline?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Richelle
Gevraagd op 28 november 2022 2 48
92 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou niet zomaar wat gaan smeren zonder dat je weet wat het is. Als je even langs de huisarts gaat,kan die gericht iets voorschrijven,ipv dat je zelf met iets begint wat misschien of niet helpt of je klachten verergert.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 28 november 2022 8 55
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]