0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door anoniem
Gevraagd op 1 augustus 2018 9 23
111 bekeken

Hallo,

Ik heb al lange tijd pijn aan mijn eikel, en ik ben daar reeds voor naar de dokter geweest. ik heb mijn eikel in het verleden niet goed verzorgd en ik heb er al lang last van. ik heb daarom ook een onorthodoxe manier van mezelf bevredigen omdat gewoon aftrekken voor mij niet werkt vanwege de pijn. ik heb nu een ontstekingsremmende pijnstiller gehad, een antibiotica, een zalf tegen schimmel en een pil tegen schimmel maar niets werkt. ben er zelfs voor naar de uroloog geweest maar die is ook radeloos. ik heb geen idee wat ik nog kan doen? zelfs de dokter weet het niet. de eikel ziet er overigens niet ontstoken uit maar het brand gewoon bij aanraking van de eikel en als ik hem beweeg

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 augustus 2018 10 01
Privé antwoord

Ik kan er zo helaas ook niets over zeggen. Ga voor een second opinion naar een dermatoloog

Gemarkeer als spam
Geschreven door Liesbeth
Beantwoord door 1 augustus 2018 12 06
Privé antwoord
Goedemorgen, sinds januari is het duidelijk na een eggo dat ik een lekke tricuspidalisklep heb. Er wordt sowieso nog even gewacht met grote behandeling/operatie. Wel bloeddruk verlagende middelen. Vandaag vrij lage bloeddruk en hoge hartslag (98-60 en harthartslag 103) Ben 69 jaar,altijd sportief geweest in de bergen en nog. Maar energie voelt minder in mij. Moet ik hier iets mee op dit moment.Zijn de waarden okay? Kan ik gewoon sportief bezig zijn? Verblijf in de Alpen de komen weken.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 augustus 2018 12 16
Privé antwoord

Je bloeddruk is aan de lage kant en daardoor je hartslag hoog. Ik zou het toch even wat rustiger aan doen en hoogten boven 1000-1200 meter liefst vermijden. Zorg dat je voldoende water drinkt en neem zo nu en dan een hartig hapje ( Iets meer zout)

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB