Answer Question
Categorie:
0
0

Ik ben 48 jaar, slik wegens zeer hevige menstruaties (veel bloedverlies en ook veel pijn), sinds een maand of 8 weer de pil. Mijn menstruaties waren voordien zeer regelmatig en eisprong meestal ook merkbaar (een soort lichte pijn op de plek waar ik de menstruatiepijnen ook altijd voelde. Heel apart, want ik voel altijd een continue pijn tijdens menstruaties op 1 bepaald plekje). Ik had altijd een cyclus van 24 dagen. Elke maand krijg ik op dag 12/13 van de pilstrip hetzelfde gevoel/pijn en een heel klein beetje bloedverlies. Alsof de cyclus nog gewoon doorloopt, terwijl ik nu toch geen eisprong kan hebben? De menstruaties zijn helaas nog steeds even hevig (grote stolsels bloed verlies), maar wel wat minder pijnlijk. In het voorjaar heb ik nog een echo en controle bij gynaecoloog gehad waarbij, behalve wat onschuldige vleesboompjes, geen bijzonderheden/afwijkingen zijn geconstateerd. De gynaecoloog noemde mij gewoon ‘een van de pechvogels’ in aanloop naar de overgang. Kortom: is het normaal dat ik elke maand wat last heb van spotting en als ik de pil een keer doorslik er ook wat (meer) bloedverlies optreedt in de derde week van de laatst strip? Kan het normaal zijn dat ik, soms wel 8 cm. grote bloedstolsels verlies elke maand?

Ohja, en tegenwoordig heb ik in de derde week en tijdens menstruaties en tijdens spotting last van nachtzweten in bed. Heb ik verder nooit, maar zou dat dan een teken kunnen zijn van de overgang?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 12 januari 2020 11 00
35 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het kunnen inderdaad overgangsklachten zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 januari 2020 18 42
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Misschien is het wel goed om toch een keer een echo te laten maken net voor de eisprong om te kijken of er niet toch een eisprong is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 januari 2020 18 43
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB