Answer Question
0
0

Ben 64 jaar. Drie jaar geleden heb ik een stent gekregen en gebruik daarvoor de dagelijks nodige medicijnen, zo ook voor hoge bloeddruk. Hierdoor heb ik last gehad en nog steeds heb ik te maken met erectieproblemen. Nu heb ik een biologische middel gevonden op kruidenbasis “Volume” welke perfect schijnt te werken, na zoveel informatie welke gevonden heb hierover.
Wel het probleem is dat in de bijsluiter het volgende staat. Let op: “Volume” is een sterk product waardoor het voor mensen met hartklachten wordt aangeraden om eerst hun huisarts raad te plegen voor gebruik. Fijn dat het erop staat, alleen wil ik vermijden om naar de huisarts hiermee te gaan. Kan iemand mij evt een goede advies geven aub. Bij voorbaat dank.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 20 februari 2022 15 03
55 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je zult dit toch met je eigen arts moeten bespreken. Die heeft alle relevante informatie om je van een goed advies te kunnen voorzien.
Ik zou je sowieso willen aanraden om dit met je behandelend arts te bespreken. Wellicht kunnen je medicijnen worden aangepast om het probleem op te lossen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 februari 2022 15 19
Duidelijk John, bedankt voor je reactie.
( Anoniem at 20 februari 2022 15 34)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB