Erg veel jeuk bij de clitoris

Reageren
0
0

Ik heb sinds 4 dagen ontzettend veel jeuk bij en rondom mijn clitoris. In het begin had ik ook pijn en jeuk bij mij vagina, dus ik gebruikte canesten creme (spuitjes). De eerste dag had ik ook heel veel pijn bij het plassen, en heletijd het gevoel dat ik moest plassen maar er kwam niks. Ik dacht aan een blaasontsteking, heb een test gedaan maar daar bleek niks mis mee te zijn. Na de eerste dag van het gebruik van de canesten spuit was de pijn en jeuk in mijn vagina minder, maar bij mijn clitoris heb ik hier nog steeds erg veel last van. Zelfs bij het zitten of liggen word ik gek van de jeuk. Ik smeer regelmatig ook daar canesten creme, maar het lijkt niet over te gaan… wat kan ik hier aan doen, en wat is de oorzaak? Ik ben 20 jaar en zit nu 3 weken aan de pil, ik zit nu in mijn stopweek. De canesten creme was trouwens iedere ochtend eruit gelopen… is dat normaal?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 20 november 2017 7 01
10538 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De crème wordt in de vagina vloeibaar en kan er dan wat uitlopen. Als de klachten bij de clitoris blijven aanhouden, ga dan even naar de huisarts.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 november 2017 10 36
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik ben nu al 2 dagen last bij me clitors. Jeuk en brande gevoel. Ik heb nu zalfje gekocht canesten. Na hoeveel dagen gaat het over

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 5 juli 2024 18 04
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]