0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Robert T.
Gevraagd op 26 februari 2019 22 39
69 bekeken

Ik ben een man van 60 jaar. Op een ochtend uit niets raakte ik mijn evenwicht kwijt en gepaard gaande met spierverslapping op mijn beide benen en erg slapperig/vermoeiend gevoel. Met lopen raakte ik gauw buiten adem i.v.m. zware benen gevoel. Slapen ging niet goed omdat ik telkens een terugkomende aanvallende verlamingsverschijnselen aan mijn hele linkse lichaamsdeel inclusief linkervoet met op zijn hoogte punt ademhalingsbenouwheid. Na 4 dagen is mijn nachtrust pas weer normaal en de spierkracht komt langzaam weer terug tot 80%.
Ik heb gedurende 4 dagen alleen zoveel mogelijk rust genomen en geen extra medicijn ingenomen.
Ik ben al 15 jaar lang een hogebloedruk patient en ik heb dagelijks de voorgeschreven bloeddruk pillen ingenomen.
Mijn vraag is….. weet iemand de samenhang van evenwichtstoornis met sterk verminderde spierkracht en de nachtelijke verlamingsaanvallende verschijnselen die bij mij is geconstateerd?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 februari 2019 23 25
Privé antwoord

Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ben je wel met die klachten bij je huisarts geweest? Zo niet,zou ik dat wel doen !

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 27 februari 2019 17 54
Privé antwoord

Ja, ik ben al 2x naar mijn vervangende huisarts geweest, maar die beweerde dat ik slechts te maken heb met evenwichtstoornis en de bijkomende verschijnselen die ik ervaar is alsgevolg van mijn evenwichtstoornis.
Daar heb ik mijn twijfel en daarom wil ik een second opinion raadplegen.
Omdat ik 2 jaar geleden reeds eerder gedotterd heb aan mijn bloedvaten.... denk ik er gauw dat er mogelijk nieuwe bloedvatvernauwing is. Dus morgen ga ik weer naar mijn huisarts voor meer onderzoek te vragen richting mijn hartorganen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB