Answer Question
Categorie:
0
0

Gisteren heb ik voor het eerst het fenomeen van Reynaud bij mezelf waargenomen. Het was slechts aan één pink en duurde ongeveer 20 minuten. Wat is verstandig om nu te doen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 29 januari 2023 11 40
42 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou naar de huisarts gaan en het daar bespreken.
U bent hier niet bij een (huis)arts en waarschijnlijk zal er toch eerst meer onderzoek nodig zijn,ipv alleen eigen waarneming.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 29 januari 2023 12 15
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb het 3 jaren hoofdzakelijk van nov.tot mei. Bij huisarts geweest, reumatoloog, dermatoloog.Antwoord: niks aan te doen. Crème gekregen,circula olie. Niks helpt. Vingers zijn kapot en heel pijnlijk.
Wie heeft mij nog een goed advies

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 30 januari 2023 12 00
Misschien een rare vraag,maar bent u dezelfde "anoniem " als in het eerste bericht? Aangezien daar staat dat het de eerste aanval was en niet dat het al 3 jaar aanwezig is. Wat betreft het tweede bericht, als in de reguliere geneeskunde geen oplossing gevonden kan worden,zou u misschien in de meer natuurlijke richting naar een oplossing kunnen zoeken. Een kennis van mij is bij een natuur geneeskunde geweest voor hele erge kloven in haar handen en voeten,waar ze iedere winter last van heeft. Die heeft haar heel goed kunnen helpen met zalven op natuurlijke basis. Daarnaast is ze bij een orthomoleculair therapeut onder behandeling om haar voedingspatroon aan te passen. Daarmee wordt het genezingsproces ook van binnen uit ondersteund
( Suus at 30 januari 2023 12 17)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB