0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 14 september 2017 0 29
2301 bekeken

Sinds een aantal jaar heb ik dit (of ben ik er achter gekomen in ieder geval). ik heb verder geen lichamelijke klachten maar het geluid is vrij beangstigend. Verder heb ik geen problemen met ademhaling oid.

is dit iets natuurlijks? (want ik heb op diverse fora meerdere mensen gesproken die dit ook hebben)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 september 2017 8 02
Privé antwoord

Het zal waarschijnlijk te maken hebben met het moment van in-uitademen, vooral uitademen als je de bewegingen maakt. Je perst dan lucht uit je longen. Als je er ongerust over bent, ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken/luisteren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door [email protected]
Beantwoord door 23 november 2017 4 24
Privé antwoord
Dit heb ik ook. En kan het nooit goed beschrijven als ik het wil uitleggen. Als ik het laat horen lachen de meesten er om. Ik merk al aan een bepaald gevoel op deborst dat het geluid goed hoorbaar is. En wanneer ik die bewegingen door blijf doen.moet ik enorm hoesten. Ik ben dus niet de enige. Ben bij de dokter geweest die wou het niet eens horen. Hij zei ja bij bepaalde bewegingen heb je geluid. En heeft me een pompje gegeven. Dat wil ik niet gebruiken. Is verslavend.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Maria
Beantwoord door 2 april 2021 22 25
Privé antwoord

Hallo, ik heb sinds kort ditzelfde opgemerkt. Ik vind het nogal verontrustend, maar ook fijn om te lezen dat anderen hetzelfde ervaren. Hoe gaat het inmiddels met jullie? Is er een verklaring gevonden?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB