0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 29 juni 2017 13 52
137 bekeken

Ik heb een traagwerkende schildklier en slik hier medicatie voor. In de ochtend slik ik deze medicatie en daarna moet ik een half uur nuchter blijven. Soms neem ik daarom geen ontbijt omdat ik nog niet direct mag eten. Ik eet dan vaak wat later op het werk. Maandag om 9;00 uur kregen we een rondleiding in een nieuw gebouw. Ik had nog niet ontbeten. Ik voelde me rond half 10 niet zo lekker en voelde aan dat ik even moest gaan zitten, dit was toen al te laat. Ik ben als een plank naar voren flauw gevallen. Ik was even weg en begon te beven, daarna kwam ik weer bij. De ambulance was al gebeld. Hart, bloedsuiker en bloeddruk waren goed. Ze zeiden dat ik waarschijnlijk flauw viel door geen ontbijt. Is het normaal dat je flauw valt als een plank naar voren? Ik ben nog nooit eerder flauw gevallen. Mijn collega’s waren allemaal erg onder de indruk omdat ik keihard op de grond ben gevallen. Toch heb ik geen blauwe plekken of gebroken neus of iets dergelijks.. alleen een lichte hersenschudding..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 juni 2017 13 55
Privé antwoord

Flauwvallen kun je op verschillende manieren..als een plank naar voren, naar achter of in elkaar zakken als een vaatdoek

Gemarkeer als spam
Geschreven door Daantje
Beantwoord door 20 juni 2018 22 31
Privé antwoord
Ik heb dat ook gehad, al had ik wel wat gegeten. Waarschijnlijk kwam het omdat het 30+ graden was. Alleen ik brak meteen mn kaak en 3 kiezen en had een hersenschudding en door de val kwam mn tong tussen mn kiezen en je raad het al: scheur in mn tong. (Ik was toen 11)

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB