Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 december 2017 13 40
783 bekeken

HAllo,

Ik heb vanmorgen mijn bloeduitslag gekregen en hieruit bleek dat ik een foliumzuur tekort had, hier krijg ik nu medicatie voor (foliumzuur)
Ik was met buikklachten, misselijkheid en hevige vermoeidheid naar de ha gegaan, en moest toen bloed gaan prikken en vanmorgen kwam de uitslag.

Mijn vraag was toen, of de klachten dus bij dit tekort hoorde? maar de klachten hoorden niet bij een foliumzuur tekort, terwijl ik op internet heel anders lees.

Ook heb ik gevraagd naar mijn B12 gehalte, en die was 337.Er werdt mij verteld dat deze goed was.

Dus nu krijg ik een foliumzuur aanvulling en wordt er niet verder gekeken naar mijn klachten…..of staan mijn klachten toch in het verband met een foliumzuur tekort?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 december 2017 17 33
Privé antwoord

Je klachten zouden daarmee verband kunnen houden. Je B12 is inderdaad goed.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 6 december 2017 10 19
Privé antwoord
Vaak staat een tekort niet op zichzelf en allerlei stofjes werken samen in je lichaam. zo werken de B-vitamines ook samen. Van waardes weet ik niet zoveel. Gebruik zelf methylcobalamine zuigtabletten. Denk ook aan andere stofjes als magnesium, vitamine D en omega 3. Natuurlijk is goede voeding de basis. Complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Vegetariërs en mensen die weinig vlees eten komen vaak ook bepaalde aminozuren, vitaminen en mineralen tekort.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB