Answer Question
Categorie:
0
0

Ik heb denk ik de afgelopen 3/4 maanden hele gekke menstruaties. Deze zijn zo licht, als in doorzichtig roze, dat ik het soms niet eens door heb. Heel af en toe breekt het 1 dag door, alleen daarna volgt er bruine mik. In de 10 jaar dat ik ongesteld ben heb ik dit nog nooit meegemaakt.

Vanochtend, en de afgelopen dagen, had ik ook last van roze afscheiding (nog nooit gehad). Hier zat een best wel sterke menstruatie geur aan.

Ik heb denk ik twee maanden geleden zelfs een zwangerschapstest gedaan omdat de huisarts het aanraadde. Deze was wel negatief.

Ik heb voor deze problemen altijd seks zonder condoom gehad (een keer een schimmelinfectie gehad door een onveilige one night stand via tinder, van mijn huidige vriend nergens last van, daarom weet ik, vermoed ik dat ik geen infecties heb), totdat ik het naar vond worden dat het zich zo voordeed/zich later vertoonde (ondanks de pil/n menstruatie waar ik maar 1-2 dagen bij afwijk). Dus sinds dien eigenlijk met, hooguit 3x tussendoor nog zonder gedaan, maar verder niet.

Mijn moeder zegt dat ik mijn geen zorgen moet maken, maar ik bloedde altijd best wel hevig. Dus fijn vind ik deze menstruaties niet.

Wat kunnen/kan de oorzaak zijn? Mijn huisarts weet namelijk verder geen raad… lees af en toe wel dingen over menstruaties en na 9 maanden ineens bevallen, hoop niet dat dat in mijn geval is

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 augustus 2021 21 55
31 bekeken
Antwoord toevoegen
1
Privé antwoord

Vraag dan een verwijzing voor de gynaecoloog.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 augustus 2021 22 01
Ja, dat zou ik best willen, maar ik heb een moeder die geen zin heeft in (in haar ogen) niet noodzakelijke kosten. Dus die optie gaat hem niet worden. Bedankt voor het meedenken!:)
( Raechel at 6 augustus 2021 22 30)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB