Answer Question
0
0

Goedendag,

Ik ben 26, slik de pil en anti-epileptica (lamotrigine 350 mg) en sporadisch anti-migraine medicatie (eletriptan 40 mg).
Mijn vriend vindt het heel lastig dat ik (volgens hem want ik merk het niet) last heb van een gekke geur en ook vooral smaak (oa op mijn borsten). Hij vindt dit echt heel lastig en het staat fysiek contact bij ons in de weg. Ik heb recent uitgebreid bloedonderzoek gehad voor mijn epilepsie en alles was goed in orde. Ik heb hier ook al last van voordat ik de lamotrigine slikte. Ik ben zelf na research op internet wel begonnen met een aantal vitaminepillen dit helpt niet.
Ik heb uiteraard een goede hygiëne, elke dag schoon ondergoed en ik douche (bijna) elke dag. Ook heb ik speciale neutrale zeep gekocht en dit helpt ook niet. Verder heb ik een gezonde leefstijl en nergens last van. Een vriendin van mij is huisarts in opleiding en zij heeft geen idee wat het kan zijn. Het is erg vervelend en ik zou heel graag advies willen. Is er iemand die tips heeft of last van hetzelfde probleem?

Alvast bedankt en met vriendelijke groeten.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 1 april 2021 20 19
33 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De hormonen van de pil zouden een oorzaak kunnen zijn.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 april 2021 20 30
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB