Answer Question
0
0

Ik ben met afstappen van de fiets gevallen op mijn rechterschouder. Het was pijnlijk, ik voelde een steek in mijn rechter borstkas. Eigenlijk viel de pijn later wel mee. Normaal overdag is het nagenoeg pijnloos en heb ik meer last van een stijve rechter arm. Maar zodra ik ga liggen doet er van alles pijn, vooral in de rechter borstkas, op een vaste plek en allerlei spieren er omheen. De eerste twee nachten heb ik redelijk geslapen, maar de laatste nacht niet. Ik krijg een lichte tinteling in mijn rechterarm. Nu ik wakker ben lijkt weer mee te vallen. Ook als ik mijn linkerzijde ga liggen is het nog wel te doen. Maar bij het gaan liggen en het overeind komen dan doet rechter zijde weer moeilijk. Is het kwestie van uitzingen? Pijnstillers? Slaapmiddel of toch maar de huisart(senpost)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 11 september 2021 4 37
77 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Als ik jou was zou ik gewoon de huisartsenpost even bellen.
Dan kunnen ze daar beslissen of het nodig is dat je langs komt of dat je volgende week naar je eigen huisarts moet gaan. Of toch even een foto van je ribben moet laten maken.
Kun je als je belt gelijk even vragen wat voor pijnstillers je eventueel gebruiken kunt.
Beterschap!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 11 september 2021 8 56
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Misschien heb je last van een gekneusde rib. Ik zou genoeg pijnstilling nemen. Een gekneusde rib kan wel 6-8 weken duren voordat het over is. Heb je geen moeite met ademen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Denise
Beantwoord door 11 september 2021 22 22
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB