0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 8 mei 2016 10 59
535 bekeken

Hallo, ik heb sinds kort genitale herpes opgelopen en de eerste blaasjes zag ik deze woensdag, toen waren er een stuk of vier, ik heb 4 dagen lang om de twee dagen een foto gemaakt en de blaasjes hebben zich zeer snel vermenigvuldigt en een beetje verspreid. Ik ben van plan Maandag zelitrex of valaciclovir te kopen en te gebruiken maar ik las dat deze medicijnen wisselwerkingen hebben met anticonceptie en ik heb een implanon nu 4jaar zitten er was een misverstand waardoor ik dacht dat die 4 jaar moest zitten maar het moet eigenlijk 3 jaar zitten ik kan het nu nog niet verwijderen want ik ben niet in hetzelfde land waar ik deze implanon heb gezet. Nu is mijn vraag als ik die medicijnen tegen de genitale herpes toch in kan nemen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 8 mei 2016 12 34
Privé antwoord
Het heeft geen zin om met die medicijnen te starten. Daar is het nu te laat voor. Bovendien zou je je om een wisselwerking met de spiraal geen zorgen hoeve te maken. Die spiraal werkt sowieso niet meer betrouwbaar. Die had veel eerder vervangen moeten worden.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 8 mei 2016 12 55
Privé antwoord
Bij herpes kan een tekort aan lysine spelen, naast nog andere tekorten, zoals zink en vitamine C, die belangrijk zijn voor het immuunsysteem. Wat extra lysine slikken zou kunnen schelen. Beter wel een supplement zonder calciumfosfaat. Bij herpes kan je het beste een flinke dosis lysine gebruiken en als er ook calcium in zit kan je een tekort aan magnesium krijgen. Hormonale anticonceptie, zoals zo’n staafje kan naast een verstoring van de hormoonhuishouding ook tekorten geven aan onder ander zink, misschien goed om je te realiseren.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB