0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Ys
Gevraagd op 13 augustus 2018 2 46
68 bekeken

Ik wordt knetter gek van mijzelf. Vaak last van steken op de borst en in mijn armen kramp. Al is naar de Huisarts geweest bloed laten checken hartslagen waren goed ondanks dat ik duizelig was, wss door hyperventilatie. Bloed was ook goed geen gekke dingen te zien. En ondanks dat, denk ik bij steken op mijn rug (symptomen opzoeken heel slecht) dat ik doodga met mijn 26 jaar dat ik een hartinfarct krijg of een hartaanval. Vooral wanneer ik duizelig wordt denk ik daar gaan we mijn tijd is gekomen. Wat kan ik nog doen ondanks dat ik te horen krijg dat mijn bloed goed is krijg ik toch dat stemmetje die zegt ‘ik krijg een hartaanval of er is iets met mijn hart’ terwijl ik zo jong ben om nu al een hartaanval te krijgen. Wordt moe van mijzelf dat die gedachtes mij blijven achtervolgen terwijl ik dondersgoed weet dat ik niet doodga..
Wat kan ik doen want de huisarts heeft mij al geprobeerd gerust te stellen.. Not working maar ik wil hier wel vanaf en niet die gekke gedachtes dat ik dood ga.. Komen al die symptomen erbij en die kan ik ook niet één twee drie stop zetten op het moment zelf.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tim
Beantwoord door 15 augustus 2018 3 32
Privé antwoord
Beste.., Zoals je zelf al beaamd ligt de oorzaak niet in het bloed e.d Wellicht, en ik zeg dit alleen als idee, is het een psychische aandoening. Aan te raden is een kennismakingsgesprek te doen met een psycholoog. Soms kunnen klachten zoals je hebt beschreven door psychische aard ontstaan. Met vriendelijke groet, Tim

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB