Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 19 april 2015 7 12
104 bekeken

Beste, Sinds een paar maanden nu ben ik na een jaar of 3 SSRI’s te slikken gestopt (afgebouwd) met paroxetine. Ik slikte paroxetine voor sociale angst en milde depressie maar heb eerlijk gezegd nooit het gevoel gehad dat het mij veel hielp. Ik slikte het maar voor de ‘je weet maar nooit.’ Daar had ik het nu mee gehad, ik wilde er vanaf, dus ik heb met 5mg per maand afgebouwd in de afgelopen maanden (van 30mg terug naar 0). Op zich gaat alles prima. Ik heb wat lichte bijwerkingen gehad zoals ‘flitsen’, maar over het algemeen viel het reuze mee. Ook mijn humeur gaat volgens mij grotendeels prima, al ben ik wat gevoeliger geworden (wat juist wel goed is denk ik). Echter, wanneer ik ‘sochtends wakker word spoken er vaak allemaal negatieve gedachten door mijn hoofd en sta ik meteen op met een vervelend gevoel. Soms is dat na 10 minuten al weg, en soms na een uur, maar het is er wel iedere ochtend en dat vind ik vervelend. Is zoiets ‘normaal’ en valt er iets aan te doen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 april 2015 8 50
Privé antwoord

Het kan toch nog steeds een nasleep zijn van de paroxetine. Het is helaas een vaker voorkomend verschijnsel.
Doorgaans verdwijnt het ook weer, maar er valt helaas niets te zeggen over de tijd die het in beslag zal nemen.
Het gevoel kan eventueel onderdrukt worden met een AD(SSRI) maar dan begin je eigenlijk weer opnieuw. En dat is denk ik niet verstandig.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Nieuwschierig
Beantwoord door 11 augustus 2017 1 33
Privé antwoord
Hoi, ik zou u graag willen vragen hoe het beginnen met Paroxetine voor u is gegaan ? Ik moet het ook gaan nemen maar ben zeer onbekend met dit medicijn Alvast bedankt! Groetjes

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB