0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door V
Gevraagd op 4 juli 2018 20 57
119 bekeken

Ik was ongeveer een week verkouden met lichte oorpijn tot ik ineens in de avond hele pijnlijke oorpijn + koorts kreeg.
Toen ik de volgende ochtend bij de dokter kwam, was het een middenoorontsteking en het trommelvlies was al gescheurd. Toen kwam er ongeveer nog een dag vieze troep uit.
Ik heb paracetamol gekregen.

Nu na weer een week verder heb ik nog steeds last van steken in mijn oor. Niet meer constant en een beetje pijnlijk, maar niet net als die avond. Ik ben terug naar de dokter geweest en mijn trommelvlies was al geheeld en ziet nu grijs. Ik hoorde dat het blauw moet zien. Er zit nog wel vocht achter mijn trommelvlies.

Ik hoor nu al een paar dagen flink ruis in mijn oor en mensenstemmen klinken in mijn ‘foute’ oor als robotstemmen. Ook blijf ik nog verkouden en de steken in mijn oor blijven ook helaas. Mijn bloedwaarde gaf gelukkig geen hoge ontstekingswaarde aan. Ik slik dus alleen nog steeds paracetamol in een hogere dosis.

Kunt u mij vertellen of het een grote kans is dat de ruis weer weg gaat en ook die robotstemmen? Kan ik iets doen om het sneller te laten genezen? Die pijnlijke scheuten blijven in mijn oor zitten helaas. Ik krijg ook in heel droog oor vanuit de buitenkant. Verder ben ik ook nog steeds verkouden met groen snot. Het slijm wat uit mijn keel komt in de ochtend is echt eigeel van kleur. Ziet er heel chemisch uit. De dokter had trouwens ook in mijn keel gekeken en zag niets.

Ik hoop dat u hier me wat informatie over kunt vertellen?

Dankuwel.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 juli 2018 22 14
Privé antwoord

Daar kan ik zo helaas ook niets over zeggen. Vraag een verwijzing voor de KNO-arts

Gemarkeer als spam
Geschreven door Angelique
Beantwoord door 6 juli 2018 1 20
Privé antwoord
Neussprak bij de etos. Waarschijnlijk heb je slijm achter je oren. Dat geruis is het slijm dat beweegt ( idd best pijnlijk ). Robotstemmen is wel heel erg. Met een verkoudheid kan je oor of het buisje ook verstoppen helaas. Dit duurt echt super lang voordat het over gaat. Ga weer naar de dokter, hij kijkt dan over vocht/slijm achter je oor zit. KNO arts kan het er uit zuigen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Angelique
Beantwoord door 6 juli 2018 1 23
Privé antwoord
Lees nu pas dat gele groene snot stukje…bijholteontsteking denk ik…dat moet vanzelf overgaan..dat doet ook pijn. Vocht achter je trommelvlies duurt echt maanden…ik loop er al sinds februari mee.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB