0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 21 oktober 2015 20 53
115 bekeken

Sinds een jaar een probleem met eten door het verongelukken van man en kind. Regelmatig 7-10 dagen eet ik niets en leef dan op 1,5 lt cola en 0,8 lt zoethoutthee met opgeteld 6 schepjes suiker. Probleem is alleen dat ik deze x al op 14 dagen zit en voedsel me steeds meer tegen staat. Hartkloppingen,buiten adem na iets doen,vermagering, zware ledematen en een gevoel in mn buik alsof ik heel nerveus ben, zijn het gevolg. Lig hierdoor veel op bed. Dat ik een probleem heb weet ik. Durf niet naar de huisarts ivm angst voor dwangopname of dwangvoeding. Mijn vragen aan u zijn: wat kan ik verwachten lichamelijk, behalve overlijden, als dit langer duurt? Wat doet dit met mijn lichaam om alleen op cola en thee te leven? Wat is het moment dat ik hulp MOET zoeken omdat het gevaarlijk word. Ben nu 48 kg , 1,62 m , vrouw en een bmi van 18,3 en val elke dag tussen de 0,2 en 0,5 kg af. Hoop dat u wilt antwoorden met meer dan alleen zoek hulp. Dank u wel.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 oktober 2015 21 35
Privé antwoord

Heel naar voor je dat je dit hebt moeten doormaken.
Ik denk dat je het punt dat je hulp moet gaan zoeken nu al bereikt hebt. Er zullen lichaamsfuncties verminderen en uiteindelijk zul je hier ziek van worden. Je bent bang voor dwangopname of dwangvoeding…daar is nu zeker nog geen sprake van maar het zal niet veel langer moeten duren voordat er sprake is van ernstige ondervoeding. Maar dwangopname of dwangvoeding kan zo 1-2-3 niet…
Ik denk dat je wel specialistische hulp nodig hebt. Ik zou je dan ook willen adviseren om naar de huisarts te gaan en dit met de huisarts te bespreken.
Je huisarts is er om je te helpen niet om je op te laten sluiten….

Gemarkeer als spam
Geschreven door vlindermoeder
Beantwoord door 21 oktober 2015 22 47
Privé antwoord
Dank u wel voor uw reactie

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB