Answer Question
Categorie:
0
0

Als ik in beweging kom wordt mijn buik keihard en pijnlijk. Ik heb al allerlei onderzoeken gehad. Ben bij een MDL-arts geweest, heb een echo van mijn buik gehad, een inwendig darmonderzoek, bij een gynaecoloog geweest, getest op voedsel intolerantie, gluten, lactose. Heb darm ontspanners gehad zoals Mebeverine en anti depressiva heb diëten gehad en ze kunnen gewoon helemaal niks vinden en niks helpt ook. Het enige wat ze zeggen is, dat ik PDS heb en ermee moet leren leven. Ik heb ook diabetes type 1 en een traag werkende schildklier maar die ziekten zijn lang niet zo ingrijpend als die buikklachten die ik nu alweer ruim twee jaar heb. Het voelt alsof ik zwanger ben en constant harde buiken heb, maar dat ben ik dus niet. Als ik alleen al aan het afwassen ben zet mijn buik zich verschrikkelijk uit en dat is soms zo pijnlijk, dat ik het liefst stil op de bank blijf liggen. Alles is moeilijker geworden in het leven, door die buik voel ik me zo stijf, dat alles een uitdaging is geworden. Heb je geld genoeg dan ga je misschien naar een alternatieve arts, maar dat is allemaal te duur voor mij. Ik weet dat dit klagerig overkomt. Maar ik ben echt wanhopig op zoek naar een antwoord, die ik via mijn huisarts helaas niet kan vinden. Dus ik hoop dat er iemand is die weet wat ik eventueel zou kunnen doen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 12 februari 2019 14 53
134 bekeken
Ik heb dezelfde klachten. In eerste instantie zei mijn huisarts heel kort door de bocht: vet! Ik heb ook een traag werkende schildklier, dus afvallen is niet makkelijk. Aankomende gaat als een speer. Het was bij mij vooral het bukken of op de hurken zitten, dat een probleem was. Net alsof de hele inhoud van je buik onder je ribben wordt geduwd. Ik kreeg het benauwd. last van maagzuur of werd misselijk. Boven- en onderbuik echo gehad. Natuurlijk was alles goed. Uiteindelijk de mirena(spiraaltje) laten verwijderen. Nu heel af en toe last, maar het wordt nu 1,5 maand na tijd al steeds minder vaak.
( Sien at 14 augustus 2021 12 19)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 februari 2019 18 09
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Bedankt voor de tip, maar dat heb ik al geprobeerd en helpt helaas niet.

Gemarkeer als spam
Geschreven door daadje
Beantwoord door 13 februari 2019 14 15
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ga dan voor een second opinion naar een andere MDL arts in een ander ziekenhuis

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 februari 2019 16 13
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik ben al voor een second opinie geweest bij een andere MDL-arts. Mijn darmen zijn onderzocht ze kunnen gewoon niks vinden. Ik had gehoopt dat iemand het zou herkennen en misschien raad zou weten.

Gemarkeer als spam
Geschreven door daadje
Beantwoord door 15 februari 2019 20 41
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Misschien reageert dan nog iemand met vergelijkbare klachten

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 18 februari 2019 0 43
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB