0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Linda
Gevraagd op 20 augustus 2018 17 26
110 bekeken

Hallo, ik heb sinds vier weken een zwelling onder mijn rechter kaak. Niet op de kaak zelf, maar echt er onder. Deze voelt glad aan en is hard (niet in te drukken). Buiten dit heb ik geen ontstekingen, geen koorts of andere symptomen. Het is niet enorm goed zichtbaar, maar als je er goed op let zie je wel degelijk verschil tussen links en rechts. Ik ben drie weken geleden naar de Dokter geweest voor wat andere klachten en noemde dit. Na een paar seconden voelen zei hij “gaat wel over”. Nu drie weken later zit de bobbel er nog steeds en lijkt hij groter. Ook heb ik trouwens geen tand gerelateerde problemen, en nog nooit gehad.

Ik maak me enorm druk om deze zwelling die uit het niets lijkt te zijn ontstaan, en niet weer weg wil. Wat kan het zijn, want het is wel degelijk geen ontsteking.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 augustus 2018 1 14
Privé antwoord

Ga dan nog eens terug naar de huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door L
Beantwoord door 26 augustus 2018 2 50
Privé antwoord
Ik ben terug gegaan naar de huisarts en die stuurde me weg met ‘Kom over een maand maar terug.’ Het doet gewoon zeer en het is vervelend, alleen mijn lieftallige dokter wil niet eens meer naar mijn klachten luisteren. Super fijn. Iemand anders toevallig een idee hoe ik hier van af kom, want zoals al gezegd. Mijn dokter weigert me te helpen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Rian
Beantwoord door 22 januari 2019 11 03
Privé antwoord
Een beetje laat misschien, maar ik zie nu pas uw vraag. Vraag eens een consult aan bij een kno arts. Ik heb ruim 40 jaar geleden eenzelfde klacht gehad. Bleek een goedaardig gezwel van de grote speekselklier te zijn. Ben er twee keer aan geopereerd omdat de zwelling terugkwam na 5 jaar. Heb wel een holte onder mijn oor en een litteken, maar ben sindsdien klachtenvrij. Succes en vriendelijke groet

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB