Answer Question
0
0

Beste, Ik heb al 2.5 jaar lymfoedeem aan de benen, ik kreeg dit na een behandeling van spataders. 6 maanden geleden kreeg ik ook af en toe een opgezette buik, ik denk dat het vocht omhoog komt. Een paar maanden geleden kreeg ik ook hartklopping en sinds een aantal weken heb ik pijn op mijn borstbeen. Ik ben ook redelijk snel buiten adem, niet bijzonder snel en ik heb over het algemeen een slechte conditie, dus ik weet niet of dat er mee te maken heeft. Enig idee wat dit is? Misschien een bijwerking van oedeem of Burinex? Ik ben een vrouw van 52 jaar.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 7 mei 2022 15 09
30 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Even ter informatie;
Het is handiger om vragen die aan elkaar gerelateerd zijn,onder hetzelfde topic en onder dezelfde naam te stellen.
Dan is het voor degene die ze beantwoordt makkelijker om te antwoorden en hoeft die niet onnodig steeds vragen terug te zoeken.
En het voorkomt dat je verschillende antwoorden in de verschillende topics krijgt,omdat je zelf niet in beide vragen dezelfde informatie geeft.
Er hier van uitgaande dat Marleen van gister en Aniek dezelfde dame zijn met identieke klachten en er niet in ineens een epidemie is van 50 jarige vrouwen met oedeem na een spatader behandeling 😉

Gemarkeer als spam
Geschreven door Alyssa
Beantwoord door 7 mei 2022 15 29
Zal ik doen, ik wou eigenlijk een second opinion horen, daarvan, maar ik zal er rekening mee houden.
( Aniek at 7 mei 2022 16 00)
Nou lijkt een second opinion bij dezelfde persoon mij persoonlijk zowieso niet heel zinvol. Dan kun je beter je huisarts een verwijzing vragen naar bijvoorbeeld een sportarts. Die kan dan naar je algehele conditie kijken en je,indien nodig naar een andere cardioloog doorsturen of naar een fysiotherapeut om je conditie te verbeteren en misschien proberen het oedeem te verminderen.
( Alyssa at 7 mei 2022 16 25)
Oke, bedankt.
( Anoniem at 8 mei 2022 2 02)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB