Answer Question
0
0

Goedemorgen,

Mijn verhaal plaats ik hier omdat ik zelf niet meer weet wat ik ermee moet (ben 24).

Twee weken geleden heb ik Corona gekregen. In het begin leek het op een griepje maar daarna kreeg ik al snel hoge koorts (40 graden) dit heeft twee dagen geduurd en is daarna afgezakt. Tijdens deze tijd een hoge rust pols gehad van 115-120 maar niks van gedacht, had immers koorts. Echter is de verhoging (38 graden) aan blijven houden en heb ik dat nog om de dag. Ik heb ook een kriebelhoest die niet over gaat en tremoren en spier zwakte.

Dit belemmert mij in mijn werk en dagelijkse activiteiten. Ik heb sinds de besmetting ook nog veel meer last van extrasystolen. Soms komen ze ook in runs, dus een paar snel achter elkaar. Ik heb hier sinds vorig jaar al last van en neem soms propranolol maar dit werkt niet altijd en ik word er suf van ondanks de lage dosering. Het zijn er echt veel meer dan normaal. Ik heb de huisarts al gecontact maar die doet er niets mee, cardiologisch onderzoek was goed dus dit zou dan ook geen kwaad kunnen. Het onderzoek zit me ook niet helemaal lekker want de fietstest en holter zijn gegaan met beta Blokker. Ik heb een week voor alle testen metoprolol gekregen van de huisarts destijds. Resultaat, paar overslagen bij de fietstest en holter 24 uur liet 500 overslagen zien. Ik gebruik op advies van de cardioloog lang niet elke dag beta blokkers en ik merk gewoon dat de extra slagen veel meer zijn.

Ik weet gewoon niet wat ik moet doen; ik heb last van de extrasystolen maar ook van de klachten die zijn ontstaan tijdens de Corona besmetting. Ik heb niet het gevoel dat ik begrepen wordt door de huisarts.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 22 maart 2022 8 30
42 bekeken
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB