0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 9 augustus 2017 0 32
1655 bekeken

Goedenavond,

Op internet heb ik een aantal verhalen voorbij zien komen van vrouwen die helemaal geen HCG aanmaken tijdens hun zwangerschap, deze vrouwen hadden dan ook negatieve zwangerschapstest. Is dit echt mogelijk, want ik heb zelf ook een test gedaan en deze was negatief. Maar als dit dus voorkomt kan ik eigenlijk niet op de betrouwbaarheid van een zwangerschapstest vertrouwen. Het maakt me een beetje onzeker… ik hoop dat u mij kunt helpen.

Alvast vriendelijk bedankt

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 augustus 2017 1 04
Privé antwoord

Dat vrouwen geen HCG aanmaken komt haast niet voor.
Wat wel kan is, dat in het begin het HCG te laag is voor een DHZ test. Als je meer dan 1 week overtijd bent en negatieve testen hebt kan er bij de huisarts een bloedtest worden gedaan.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 9 augustus 2017 8 48
Privé antwoord
Goedemorgen John, Stel je zal dit net wel treffen; deze vrouwen blijven ook gewoon ongesteld schijnt, is er dan wel een manier om er achter te komen. Want als je en negatief test plus ongesteld blijft ga je niet zomaar denken aan een zwangerschap lijkt mij. Is je menstruatie bijv een stuk minder of zijn er nog andere veranderingen waar je het aan kunt herkennen?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 augustus 2017 12 41
Privé antwoord

Op de allereerste plaats is de kans dat het je treft uiterst klein. Daarnaast brengt een zwangerschap nog andere symptomen met zich mee. Als er dus reden is om te denken dat je zwanger bent (seks tijdens de vruchtbare dagen) en er zijn nog andere zwangerschapssymptomen, is het goed om naar de huisarts te gaan.
Bedenk dat niet alle verhalen die je op internet tegenkomt, altijd volledig waarheidsgetrouw zijn. Soms vanuit een onderbuik gevoel geplaatst en gechargeerd door emoties of frustraties. Er zijn nu eenmaal mensen die graag overdrijven…

Ik wil absoluut geen valse hoop geven maar bestaat wel heb het nm zelf mee gemaakt met me erna oudste dochter. HEB er sirieus 20 testen gedaan alle negatief ook bij huisarts geweest volgens hem niet zwanger maar last van obsepatie maand later weet terug gegaan en na echo bleek ik 3en half mnd zwanger te zijn.
(Ladyjane at 30 januari 2018 17 12)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 9 augustus 2017 13 55
Privé antwoord
Dank u voor bovenstaand. Fijn dat u zo mensen toch van een betrouwbaar antwoord kunt voorzien. En inderdaad ik zal internet forums niet meer zo serieus nemen. Ik heb even gekeken naar de vruchtbare dagen. Dit is in de 2e week als ik het goed begrijp? Ik heb de pil 4 weken doorgeslikt (1 week langer dus als een hele strip) op de laatste dag van de 4e week seks gehad en dus de laatste pil geslikt. Dit was dan geen vruchtbare periode toch stel dat ik een pil vergeten zou zijn?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 augustus 2017 20 37
Privé antwoord

Als je de pil slikt heb je geen vruchtbare periode. En als je de pil doorslikt is een vergeten ook geen probleem. Je had eigenlijk in je eerste bericht al kunnen vertellen dat je de pil slikt….

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 9 augustus 2017 21 38
Privé antwoord
Oké bedankt. Het komt wel eens voor dat iemand met een vergeten pil zwanger raakt vandaar mijn vraag hoe dit zit met een vierde week. Ik ben na de seks mijn laatste pil geslikt en daarna direct een stopweek ingelast. ik vroeg mij dus af of dit betrouwbaar is. Maar ik begrijp dus dat dit geen problemen geeft?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Noortje
Beantwoord door 17 november 2020 15 37
Privé antwoord

Had je verder geen zwangerschapsklachten? En na 3,5 maand de eerste echo of daarvoor ook al?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB