Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 17 juni 2017 17 20
409 bekeken

Ik heb sinds begin mei het gevoel dat er een brok in mijn keel zit. Ben naar de huisarts gegaan en kreeg een bloedonderzoek voor de schildklier. Er was niets aan de hand met de schildklier alleen een vitamine D tekort. De huisarts heeft nooit in mijn keel gekeken en zij dat ik me teveel zorgen maakte. Maar nu voelt het brok in mijn keel toch groter en ik heb keelpijn gekregen. Soms heb ik ook oorpijn en mijn stem begint schor te worden. Soms heb ik moeite met een woord uitspreken. Het is dan net alsof ik het woord inslik. Nou heb ik de symptomen opgezocht en het lijkt op keelkanker. Maar ik ben nog maar 20. Ik rook en drink niet. En de huisarts zegt dat ik het nog even aan moet kijken. Ik heb dit probleem al meer dan een maand. Weet iemand of dit misschien keelkanker is? Alvast bedankt.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 juni 2017 17 27
Privé antwoord

Keelkanker is toch wel zeer onwaarschijnlijk op jouw leeftijd. Ik denk dat je je wat druk maakt en wat stress of spanningen hebt. Doe eens de test op:
https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

Ik heb de test gedaan maar het is geen spanning. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet doen. Maar bedankt dat je probeert te helpen.
(Sophie at 17 juni 2017 17 38)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 juni 2017 11 32
Privé antwoord

Wat ik je dan toch zou aanraden is, om terug te gaan naar de huisarts en een verwijzing te vragen voor de KNO-arts

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 8 augustus 2017 8 25
Privé antwoord
Je voeding kan een rol spelen. En tekorten in je lichaam. Bij vitamine D beter ook magnesium slikken. Er kan wat aan de hand zijn maar hoogstwaarschijnlijk geen keelkanker.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB