0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Hionimi
Gevraagd op 15 november 2017 13 08
38 bekeken

Ben zelf een man van 30 jaar, en heb regelmatig nergens zin in of verveel mij gauw, meestal er voor zorgende dat ik ook negatief denk. Ik drink echter ook veel opgewarmde chocolademelk, sommige weken maar liefst 3-4 mokken per dag. (Dus tot een liter.) Laatste week voel ik mij vrolijker, ook omdat ik wat meer buiten de deur ben geweest en het gezellig heb gehad met vrienden, maar het viel mij ook op dat ik die week bijna geen melk op had. (Alleen de beetjes die in m’n cappuccinos zaten.) Na wat zoeken blijken er ook veel artikelen over te zijn, ik zou dit echter door een wat betrouwbaardere bron willen laten bevestigen of ontkrachten gezien het moeilijk is om te zeggen wat nou echt nieuws is en wat nep nieuws is op het internet.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 november 2017 14 39
Privé antwoord

Ik denk niet dat het door de chocolade melk komt.
“Laatste week voel ik mij vrolijker, ook omdat ik wat meer buiten de deur ben geweest en het gezellig heb gehad met vrienden,” Ik denk dat je het toch vooral hierin moet zoeken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 17 november 2017 16 33
Privé antwoord
Zuivel is niet zo geschikt voor mensen. Beter spaarzaam mee omgaan, zeker geen liter per dag. In de vorm van biogarde is het al beter. Zuivel werkt negatief op je magnesiumspiegel en kan zorgen voor een verminderde opnamen van allerlei mineralen. Verder kunnen chocolade en suiker ontregelend werken. Je zou kunnen kijken naar alternatieven, zoals thee, bouillon zonder smaakversterker, plantaardige ‘melk’ gebruiken etc. Veel mensen komen ook magnesium en diverse andere vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren tekort. Kan zinvol zijn om wat magnesium te gebruiken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB