Answer Question
0
0

Beste meneer/mevrouw, Ik heb een vraag over iets waar ik al een lange tijd mee zit. Ik heb al jaren lang last van afscheiding, best veel moet ik zeggen. Maar nu zijn de klachten sinds een halfjaar geleden alleen maar erger geworden. Ik heb nu namelijk altijd tijdens de seks met mijn vriend last van heel veel afscheiding. Het is gewoon niet fijn en elke keer moet ik dus een doekje langs mijn vagina halen om het schoon te maken tijdens het vrijen. Dit had ik eerst niet en ik baal hier flink van, het maakt mij heel onzeker. Het ziet er normaal uit en stinkt niet, een schimmel infectie kan het dus niet zijn. Mijn huisarts zegt dat er niets aan te doen is, maar ik dacht ik ga het toch even ergens anders vragen. Ik hoor graag van u.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 21 februari 2019 23 49
66 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

In veel gevallen is daar inderdaad niets aan te doen. Gebruik je de pil? Is er iets veranderd aan de pil een half jaar geleden?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 februari 2019 0 24
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Daar is niets aan te doen omdat het geen klacht is die bij een ziekte hoort. Het is een probleem als je NIET nat wordt want dan is het pijnlijk. Maar nat worden bij het vrijen, dat is de bedoeling! Hoe meer hoe leuker :) Het is juist een teken van goede gezondheid als je nat wordt bij het vrijen. Ook afscheiding overdag is niet pathologisch.

Er zijn wel gynecologen die operatieve ingrepen doorvoeren voor minder afscheiding (cauterisatie = verbranden van weefsel). Niet om medische redenen, maar op vraag van de patient. Er is absoluut geen medisch probleem. Een ingreep is altijd een risico. Ik zou je hiervan afraden. Je hebt het door je huisarts laten checken, je kunt het voor de zekerheid nog een keer (bij iemand anders) laten checken. Maar laat je dan ook gerust stellen als er niets is.

Dat het je onzeker maakt is een psychologisch probleem. Je moet er niet mee naar de dokter, je moet er mee leren omgaan (indien nodig mbv psycholoog). Veel mannen, en ook vrouwen, vinden het juist lekker als een vrouw heel nat wordt en misschien ook spuitend klaarkomt (squirt). Een doekje onderleggen is ook iets wat veel stellen doen. Embrace it!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Niet pathologisch
Beantwoord door 20 maart 2019 10 45
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB