Answer Question
Categorie:
0
0

Ik heb sinds een aantal maanden een verslechterde menstruatie. Normaal bloedde ik erg veel en nu verlies ik haast niets meer. Waardoor het komt? Geen idee… ik wil er graag mee naar de huisarts, maar mijn moeder vind dat ik mij aanstel. Soms ruik ik ook die typische menstruatiegeur, maar verlies ik niets.

Nu het volgende probleem, ik moet dus ergens volgende week ongesteld worden, alleen heb ik de afgelopen twee maanden de meest vreemde buikpijn. Ik kan het alleen beschrijven als een drukkend gevoel. Vooral als ik mijn buik in hou. Het geeft het gevoel van moeten poepen, maar er komt niets nada noppes uit. (Middenbuik)

Nu switcht het af en toe naar beide kanten van mijn onderbuik. Dan slaat de potentiële zwangerschapsangst in. Vooral omdat ik (naar wat ik mij kan herinneren) geen testen meer heb gedaan nadat ik slecht ben gaan bloeden. Waardoor ik bang ben dat ik zo’n zeldzaam geval ben wat licht bloed en waarbij je niets ziet.

Doordat de kans nihil is en ik erg veel geld heb weggegooid aan clearblue testen vraag ik mij af of ik er nog een keer geld aan moet besteden, of foto’s van mijn menstruatie moet vastleggen en toch langs de huisarts moet gaan en het bespreken?

Ik heb een pfizer vaccin gehad en daarna corona opgelopen. Een tweede of een booster gaat er niet in, maar dit is ook alweer een tijd geleden en las toevallig vandaag dat het maar twee maanden invloed heeft. Die maanden zijn al voorbij… dit speelde ook al voor de prik*

Mijn vriend en ik hebben altijd seks zonder condoom. Los van de aparte tijden dat ik ze inneem (nooit met meer dan 12u verschil) slik in ‘netjes’ de pil. Het is nooit zo dat ik de volgende dag erachter kom dat ik er een ben vergeten. We hebben voorlopig ook nog geen kinderwens.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 januari 2022 4 48
34 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hey,

Je kunt ook gewoon zelf een afspraak bij je huisarts maken, want ik denk niet dat je via een forum een goed antwoord gaat krijgen.
Daar zal toch echt meer onderzoek voor nodig zijn.

Je huisarts kan je dan of zelf onderzoeken en/of wat testjes doen of door verwijzen naar een gynaecoloog voor verder onderzoek als hij of zij daar een reden voor ziet

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 8 januari 2022 10 56
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB