0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Lisa
Gevraagd op 22 januari 2019 17 42
90 bekeken

Oke, een lang bericht maar help me aub!
Ik was van 30 december 2018 tot 4 januari 2019 ongesteld. 4 januari had ik onveilig seks ZONDER klaarkomen. Had de morning after pil gehaald. 5 januari weer onveilig seks ZONDER klaarkomen en weer de morning after pil gehaald. Heb dus 2x achter elkaar de map gebruikt. Hierdoor is me lichaam in de war geraakt en werd ik na een week opnieuw ongesteld (11-01-19). Dit duurde tot 16-01-19. Daarna heb ik eergisteren dus 20-01-19 weer onveilig seks gehad ZONDER klaarkomen. Ik gebruik een menstruatie app en die app zei tegen me dat het me eerste dag van vruchtbaarheid is. Maar de app weet niet dat ik de map heb gebruikt dus me lichaam in de war is. Dus weet niet zeker of het echt me vruchtbaarheidsperiode is/was. Nu is me vraag: heb ik kans op zwangerschap? En ja ik ga direct met de pil beginnen zodra ik me menstruatie heb!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 22 januari 2019 20 47
Privé antwoord
En ook “ZONDER” klaarkomen kan je zwanger worden. Ten eerste door voorvocht, ik kan je de link geven van een wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat er daar ook al zaadcellen in zitten. Ten tweede zijn de meeste mannen niet in staat om op tijd terug te trekken en belandt er dus nog een hoeveelheid sperma in jou.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Lisa
Beantwoord door 22 januari 2019 21 13
Privé antwoord
Erg hulpzaam ben je niet. Wat kan ik nu doen? Kan ik nog wel de map nemen?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 23 januari 2019 0 11
Privé antwoord

Die antwoorden zijn dus verwijderd.

Er is wel een kans op zwangerschap

Gemarkeer als spam
Geschreven door Joyce
Beantwoord door 23 januari 2019 13 37
Privé antwoord
Maar waarom onveilig? Het is niet de bedoeling dat je te pas en te onpas een map neemt. Het lijkt er nu op dat je de map als anticonceptie gebruikt. Misschien toch een consult bij de huisarts aanvragen. Hij of zij kan vast uitleggen wat nu wijsheid is en misschien nog wat extra voorlichting geven over anticonceptie.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB