0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 19 december 2016 22 44
77 bekeken

Ongeveer een week geleding ging ik uit met een groepje vrienden waar een aantal drankjes bij aan te pas kwamen. Het was erg gezellig dus de alcohol vloeide aardig door. Nou drink ik niet heel vaak en heel veel maar ik kan eerlijk toegeven dat ik dit x toch zeker iets teveel op Had…
Hele avond alles verder goed gegaan, maar volgende ochtend wordt ik wakker en (lijkt het) alsof ik de drank nogsteeds wat licht voel. Geen hoofdpijn misselijkheid oid van een kater maar het kleine gevoel alsof je nog licht aangeschoten bent. Denk hierbij aan dat alle prikkels die naar je hersenen gaan: zien, voelen, horen, herkenning, evenwicht etc allemaal net iets minder goed binnen komen/verwerkt worden. Ik kon alles gewoon doen alleen zat ik dus in die gekke waas. De eerste dag dacht ik natuurlijk dat het gewoon door de avond ervoor kwam en heb ik veel water gedronken.
Echter bleef dit gekke gevoel aanhouden en Is het nu een week later nogsteeds, het gevoel alsof je hersenen de prikkels die binnen komen minder goed ontvangen/verwerken..
Nu begin ik een beetje bang te worden! Kan dit een hersenbeschadiging oid zijn ? Wat zijn hier de gevolgen van ? En Is er iets wat ik kan doen om weer mijn “normale zelf” te worden ?
Mensen om mij heen merken niks aan mij, alleen dat ik wat klunsig ben, maar zelf merk ik het vrijwel ieder moment heel licht…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 december 2016 23 03
Privé antwoord

Ik denk dat je er toch goed aan doet om naar de huisarts te gaan met de klachten. Was alcohol het enige dat je gebruikt had?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 19 december 2016 23 05
Privé antwoord
Jaa dat was het enige wat ik gebruikt Had, geen drugs, roken etc etc
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 december 2016 23 19
Privé antwoord

Ga dan toch maar even met de klachten naar de huisarts

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB