« Terug naar overzicht vragen
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anonymous
Gevraagd op 23 juli 2018 15 55
39 bekeken

Hallo ik heb een vraagje. Ik heb 25 dagen na het contact een soa/hiv test laten doen bij de ggd uitslag was negatief. De reden waarom ik ging was omdat voor de test en na het contact had ik vergelijkbare symptomen als die van een hiv conversiegriep en dat was mijn reden om langs te gaan. Maar nu precies een week verder vanaf vandaag 23 juli 2018 kreeg ik als enige symptoom koorts van 39,6 graden enige symptoom wat ik nu hebt. Was mijn test bij 25 dagen niet betrouwbaaar ? Want het zou toch moeten aangeven als mijn symptomen hiervoor gerelateerd was aan hiv ? Of heb ik dat mis graag uitleg. Ik heb sowieso een afspraak staan voor 27 juli 2018 en dan is het 5 weken na contact 35 dagen ik ga sws laten testen. Maar was de test van 25 dagen betrouwbaar ? Zou het een infectie kunnen oppikken als het hiv gerelateerd is en uitslag is negatief week daarna meteen weer koorts vandaar dat ik ookk stress en graaf uitleg wilt ??

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 24 juli 2018 8 59
Privé antwoord

Als de klachten die je hebt door HIV zouden worden veroorzaakt, dan had je een positieve test moeten hebben bij 25 dagen

Darmonderzoek: ben ik al aan de beurt?

Voer uw geboortejaar in en reken uit wanneer u in aanmerking komt voor het RIVM bevolkingsonderzoek.

Doe de test
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anonymous
Beantwoord door 24 juli 2018 12 43
Privé antwoord
Maar John jij zegt dan om de koorts uit te sluiten hoeft ik dan niet om 5 weken te laten testen want sowieso ligt het niet aaan hiv ? Maar als ik het vrijdag de test doe dan is het 5 weken dan zou het toch de koorts kunnen uitsluiten als negatief is Het contact was trouwens veilig zover ik kon zien en weet. Want toen ik klaar kwam en terugtrekt zag ik mijn klaarkkmen nog erin dus vind het wel raar dat ik symptomen krijgen na contact met de prostituee. Eerst in de 1e week na contact werd ik ziek zoals verkoudheid koorts keelpijn vandaar dat ik een test deed na 25 dagen. En nu een week verder heb ik symptoom hoge koorts van 40.3 graden is het dan sws goed om vrijdag te gaan testen. Toch om het uit te sluiten of zeg jjj van het ligt sowieso niet aan hiv
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 24 juli 2018 14 33
Privé antwoord

Je hebt een veilig contact gehad en je hebt een test laten bij 25 dagen toen je al klachten had. Als de klachten door HIV veroorzaakt zouden zijn, had je dus bij 25 dagen een positive test moeten hebben gehad. Laat je dus nou maar testen zodat je voor jezelf de zekerheid hebt dat je dus gen HIV hebt. Anders blijf je hier onzeker over.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anonymous
Beantwoord door 24 juli 2018 15 07
Privé antwoord
Oké dankjewel voor je duidelijk antwoord. Maar 1 laaste vraag maar jij weet zeker dat de koorts die na de test is gekomen die ik nu ervaar niks te maken heeft met hiv ?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 25 juli 2018 2 15
Privé antwoord

Ja want:
Je hebt een veilig contact gehad en je hebt een test laten bij 25 dagen toen je al klachten had. Als de klachten door HIV veroorzaakt zouden zijn, had je dus bij 25 dagen een positieve test moeten hebben gehad

« Terug naar overzicht vragen

Plaats een antwoord

Alias/Nickname

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB

    Darmonderzoek: bent u al aan de beurt?

    Voer uw geboortejaar in en reken uit wanneer u in aanmerking komt voor het RIVM bevolkingsonderzoek.

    Doe de test