0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 22 mei 2020 17 01
27 bekeken

Hi, ik zit ergens mee.

Mijn moeder hoest de longen uit haar lijf en mijn vader hoorde ik net ook ineens hoesten en dit maakt mij oprecht angstig (beide hebben ook gezondheidsklachten, mijn vader al helemaal). Zij werkt in de zorg en is eergisteren ondanks het hoesten ook niet naar huis gestuurd. Toen ik de opmerking maakte “je hebt geen corona toch?” Had ik ineens een boze moeder voor mij neus dat ik dat niet mocht zeggen. Nu zei ik dit niet om “lollig” te zijn, maar omdat ik ook bang ben voor mijn eigen gezondheid. Zelf weigert ze langs een arts te gaan en geeft ze ons de schuld omdat wij ook ziek zijn geweest (dit is dik 3/4 maanden geleden) en zegt steeds dat het nog steeds griepseizoen is. Ik irriteer mij mateloos aan haar koppigheid.

Zijn er signalen waar ik op kan letten? Ik ben zelf bijna instaat om de huisarts voor haar te bellen. Heb niet eens kunnen slapen door haar gehoest vannacht…geeft hopelijk een beeld van de ergheidsfactor.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 mei 2020 18 52
Privé antwoord

Als je moeder in de zorg werkt en verkoudsheidsklachten heeft MOET ze zich laten testen en dus contact opnemen met de GGD

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 22 mei 2020 19 28
Privé antwoord

Maar dit weigert zij dus onder het mom met “niets aan de hand” daarom wil ik zelf actie ondernemen omdat mijn zusje en ik erg gefrustreerd zijn door haar koppigheid. Ze gaat morgen ook gewoon weer werken. Hoop dat ze daar wordt gepakt..

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 mei 2020 21 44
Privé antwoord

Daar kun je dan weinig aan doen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB