Answer Question
Categorie:
0
0

Ik ga homeopathische druppels innemen, pervital detox balance. Op de bijsluiter en op internet staat: ‘Wijze van innemen:
Met wat water innemen, even in de mond houden en dan doorslikken’. Moet ik de druppels in wat water doen en dan in mijn mond? Of moet ik de druppels in mijn mond doen en er dan wat water bij innemen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 16 juli 2016 11 06
114 bekeken
Ik heb het in het verleden meerdere malen geprobeerd voor het ontgiften van Amalgaam/kwik. Het roept bij soort griepreactie op. Loopneus, heel erg moe, bloed uit de vingers, zwarte kringen om de ogen, tintelingen op de rug. Ik heb het afgelopen weken opnieuw geprobeerd maar ontdekte iets zorgwekkenders; ik krijg er gewrichtsontstekingen in mijn vingers van. Wordt elke ochtend wakker met opgezette knokkels. Nu ik gestopt ben wordt het iets beter. Nu weet ik ook hoe ik 10 jaar geleden plots aan een triggerfinger kwam. De ene patient is de andere niet en iedereen reageert anders, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee!
( Anoniem at 8 juli 2022 15 49)
NB. dit is vaak geen Homeopathie. Ik ben een fan van het gebruik van kruidensupplementen, homeopathie heeft bij mij nog nooit een fluit gedaan. Maar deze kruidensupplementen bevatten vaak hele sterke concentraties (i.t.t. tot homeopathe) en kunnen sterke interacties hebben met medicijnen. Voordat men dit als argument gebruikt om van alles te gaan verbieden; door verkeerd medicijngebruik sterven er gemiddeld in Nederland per jaar zo'n 1700 mensen (3x zo veel als in het verkeer) en raken er 60,000 gewond en dat verbied men ook niet! Blijf alles in perspectief zien en zorg voor meer kennis, met name bij de drogisterijen want die is echt belabberd momenteel. Huisartsen weten ook niet veel meer tegenwoordig (6jes-cultuur) en de apotheek wil niets meer zeggen uit angst voor claims. Voorbeeld; - alle weerstandverhogende kruiden kunnen beter niet met Pentasa/ Prednison (Colitus Ulcerus); Cat's Claw, Boswellia, Curcuma etc. - Mariadistel niet met Cholesterolverlagers/Statines. Werkt elkaar tegen in de lever, gevolg; weerstandsverlaging. - Bloedverdunners beslist niet met Sint Janskruid, Gember, Moederkruid (hebben alle bloedverdunnende werking en met de medicatie gaat het veel te hard. Kans op fatale bloedingen!). - Moerasspirea (asperine-verwante stof) beslist niet tijdens virale infectie; griep, verkoudheid, Covid (!), mazelen, ziekte van Pfeiffer, apenpokkenvirus etc. (ziekte van Reye). - Bij schildkliermedicatie mag er bijna niets gebruikt worden, zeker geen kelp, glucosamine, moerasspirea etc. - Bij Chemo kunnen de kruiden deze werking verminderen. - En zo zijn er nog veel meer, dus pas op! De dokter zal bij voporbaat zeggen; niet doen! maar dat is niet omdat deze weet dat het gevaarlijk is maar omdat de dokter zichzelf in wil dekken en ontneemt je zo de kans op een goed alternatief zonder bijwerkingen. Je moet je zelf inlezen in deze kruiden en vooral de risico's in kaart brengen. Het zijn prachtige middelen die kruiden, vaak beter dan die rotmedicijnen want dat is vaak echt troep, maar juist omdat ze zo sterk zijn werken ze ook goed. Echter het moet vaak bij de patiënt wel passen als een sleutel op een slot en in de Chinese geneeskunst is het bekend at elke patiënt anders is. Wat voor de een goed werkt, werkt voor de ander averechts.
( Anoniem at 8 juli 2022 16 11)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

De druppels in wat water doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 16 juli 2016 11 29
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB