Answer Question
0
0

Goedemorgen,

Ik heb een vraag over het volgende. Mijn vriend en ik willen heel graag een hondje. Nu heb ik helaas een hondenallergie: lichte benauwdheid en een loopneus. Nu zijn wij gisteren bij kennissen wezen kijken die een hypo-allergeen hond hebben (labradoodle). Hiervan wordt beweerd op internet dat er een hele kleine kans is dat je hier allergisch voor bent. Nou zo’n kleine kans was dit bij mij helaas dus niet. Een minder heftige reactie maar wel klachten.

Nu gaven deze kennissen aan dat hun de hond voor de kinderen genomen hadden omdat zij ook allergisch zijn. Zij hadden in het begin bij de hond eerst ook nog klachten. Echter hebben zij de eerste 2-3 maanden allergie pillen geslikt en nu kunnen de kinderen wel tegen de hond. Heeft u wellicht ervaring in deze? Ik vind het persoonlijk namelijk toch wel wat vreemd. En ik wil absoluut geen hondje in huis halen om hem vervolgens weer weg te moeten doen.

Ik hoor graag van u,
Denise

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 20 november 2020 7 58
37 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is inderdaad wat vreemd. Maar niet onmogelijk. Ik heb het eerder een keer gehoord. Maar het zal toch voor iedereen anders zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 november 2020 17 16
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB