Answer Question
0
0

Geachte heer/mevrouw,

Vorige week maandag ben ik flink in mijn been gebeten door een herdershond. Daarna direct naar de huisarts gegaan voor een tetanus inenting, en ook kreeg ik bij voorbaat al een antibioticakuur voorgeschreven. Die heb ik afgelopen zaterdag netjes afgerond. Nu is het alleen zo dat voor mijn idee mijn wond maar niet veel beter wordt. Daarom ging ik eergisteren weer langs de huisarts, een andere dan degene die mij die maandag had geholpen. Hij vertelde me dat het er juist heel erg mooi uitzag en goed aan het genezen was! Dit verbaasde mij, want voor mijn idee word de wond niet beter, maar slechter. Ik vroeg hem om advies, volgens mijn moeder moest ik mijn been in soda water houden bijvoorbeeld, maar dit was onzin volgens hem. Ik moest de natuur z’n gang laten gaan. Nu vind ik het allemaal heel mooi klinken, wat hij heeft gezegd. Alleen zou ik graag willen dat ik het ook zo voelde.
Ik wil graag weer gaan hardlopen, maar heb hier nog veel te veel last voor van mijn been. Die blauwe plek komt overigens doordat ik iets een klein tikje kreeg op mijn enkel tijdens wat trampoline springen afgelopen zaterdag.
Goed, mijn vraag; is het terecht dat ik me er nog niet helemaal goed bij voel, en zo ja, wat kan ik dan doen? Weer opnieuw een afspraak maken bij de huisarts lijkt me ook raar, die huisarts ziet me al aankomen.. ? Wat is uw advies om mijn wond zo snel mogelijk te laten genezen?
Ik hoor het graag van u!
Alvast vriendelijk bedankt,
Groeten Janneke
Ps. Ik heb twee foto’s toegevoegd, eentje (de meest bloederige, van vorige week maandag en diegene met blauwe plekken van gisteravond)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 8 juni 2017 13 19
716 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Volgens mij ziet de wond er toch goed uit. Het zal alleen even nodig hebben..Je moet er verder niets bijzonders mee doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 juni 2017 15 08
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB