0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 29 juni 2017 0 26
36 bekeken

Hallo!

Ruim 2 jaar geleden heb ik continu hoofdpijn. Dit is voor een lange periode afwezig geweest maar heb altijd wel jets gevoeld. Sindsdien ben ik eigenlijk verslaaft geraakt aan het innemen van paracetamol en dan 2 in 1x (1 á 2 keer per dag)

Nu is mij sinds een paar weken opgevallen dat ik een drukkende hoofdpijn heb, suf/duf ben, misselijk ben, licht in mijn hoofd ben en af en toe ook misselijk ben. Alle klachten gaan dan ook samen. Soms door het spugen op te wekken vermindert de pijn wel. Nu staat er ook een ontzettende druk op de rechterhelft van mijn hersenstam/nek.

Moet ik mij zorgen maken? Ik ben nog maar 17….ben vorig jaar al bij de dokter geweest maar die zei dat het niets was, zelf ben ik het er niet mee eens en mijn ouders vinden mij een aansteller, mag geeneens bloed laten prikken…

Mwt vriendelijke groet!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 29 juni 2017 1 10
Privé antwoord

Je moet er rekening mee houden, dat een van de bijwerkingen van langdurig gebruik van paracetamol hoofdpijn is!! Dus het is mogelijk dat je inmiddels klachten hebt van de paracetamol. Je zou opnieuw naar de dokter kunnen gaan met de klachten die je nu hebt.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB