Answer Question
Categorie:
0
0

Al een lange tijd (paar maanden) heb ik bij het opstaan ongeveer een kwartier tot een halfuurtje een misselijk gevoel. Ook valt hoofdpijn (vooral aan de zijkanten, stekend gevoel) vrij vaak voor. Duizeligheid heb ik altijd al last van gehad (lage bloeddruk), maar ook dit lijkt verergerd.

Ik neem de pil al een aantal jaar dus zwangerschap lijkt mij vreemd, heb hier ook nooit problemen mee gehad. Ik neem deze ook correct, elke dag. Ik neem deze soms wel eens door, maar nooit langer dan 2-3 maand (nu heb ik mijn menstruatie vorige maand nog laten doorkomen). Maar ook deze menstruatie was vreemd, kwam pas een halve week later dan gewoonlijk, maar uiteindelijk kwam het dus wel dus niet meer over nagedacht.
Mijn borsten zijn ook wel een cupmaat bijgekomen, terwijl ik nergens anders ben aangekomen.

Sinds een paar dagen hevige last van buikpijn, lijkt op heel zware menstruatiepijnen maar die heb ik dus vorige maand al gehad (zit nu ongeveer in de helft van mijn strip anticonceptie). Ook merkte ik vandaag licht bloedverlies op, heel lichtrood en echt heel weinig (gewoon bij het afvegen).
Vandaag een zwangerschapstest gedaan en ik ben niet zwanger volgens deze test, vraag mij dus af wat het wel kan zijn.

Ik ben 20.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 13 juli 2021 18 42
199 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wellicht een doorbraakbloeding die op komst is. Ik zou willen aanraden om de komende 3 strippen toch telkens een stopweek te houden, maar ook met de klachten naar de huisarts te gaan voor wat onderzoek

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 13 juli 2021 19 35
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB