0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Dame25
Gevraagd op 27 januari 2019 20 59
51 bekeken

Ik ben de laatste tijd echt afgebrand. Zo vermoeid dat ik overdag traanogen heb van vermoeidheid en duizelig alsof alles langs mij heen gaat.
Bij mij was een angststoornis geconstateerd die is ontstaan na het overlijden van mijn vader. Ik heb therapie hiervoor gehad en ik weet hierdoor paniekaanvallen te voorkomen door gevoelens te laten gaan en niet tegen te houden. Mocht ik er één krijgen dan raak ik niet verder meer in paniek. Eindelijk had ik soort van mijn leven terug omdat ik alles weer kan doen.
Alleen had ik vd week spanning door verhuizing en werk en nu merk ik dat ik helemaal op ben ook als ik wakker wordt sochtends. zo erg dat ik in slaap kan vallen overdag. Ik krijg maar geen rust in mijn lichaam alsof ik constant zenuwachtig ben voor niks en een spanning. Mijn ademhaling is dan ook rustig alleen het gevoel in mijn lichaan is alsof er een orkaan door mijn lichaam gaat van onrust.
Ik probeer meditatie waardoor ik in slaap kan vallen.
Ik weet niet zo goed wat ik nog moet doen. Ik begrijp niet waarom ik telkens zo vreselijk op ben. Ik hoop dat u advies heeft wat ik kan doen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 27 januari 2019 21 09
Privé antwoord

Door je angststoornis ben je gevoelig voor stress en spanningen.
“ik weet hierdoor paniekaanvallen te voorkomen door gevoelens te laten gaan en niet tegen te houden. Mocht ik er één krijgen dan raak ik niet verder meer in paniek” Maar het onder controle houden hiervan kost wel energie. Ook stress en spanningen vergen nogal wat energie. het kan dan net iets te veel zijn… probeer zo veel mogelijk te ontspannen. Doe ontspanningsoefeningen

Gemarkeer als spam
Geschreven door zorgprofessional
Beantwoord door 27 januari 2019 21 12
Privé antwoord
Wil over je angsten praten? Advies of gewoon een vertrouwelijk gesprek? Of hulp op het moment dat je een paniekaanval hebt? Vraag dan om meer info en stuur een mailtje naar: [email protected]
Gemarkeer als spam
Geschreven door Dame25
Beantwoord door 27 januari 2019 21 13
Privé antwoord
Harstikke bedankt!! Ben blij met de antwoorden

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB