Answer Question
0
0

Kort maar krachtig: heb een plekje in mijn vagina. Niemand weet of het nou een wratje is of een stukje huid (ziet er niet uit als een wrat, ggd gokte op wrat. Huisarts, vriend en moeder zeiden het is n stukje huid)

Nu ben ik zojuist ongesteld geworden. Netjes een tampon erin gedaan, maar dat stukje huid aangeraakt. Normaal was ik altijd mijn handen erna, nu in de vliege vlugheid vergeten en aan een (wel dichtte) wondje in mijn neus gezeten…

In het geval van een wrat, ben ik nu de sjaak? Online lees is namelijk dat genitale wratten alleen rond die streek blijven en niet verder te verspreiden zijn (wat bij common wratten wel het geval is).

Vriend heeft geen wratten en vaak na beffen
gezoend, ook geen wratten van*

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 26 februari 2021 7 34
66 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het is moeilijk te beoordelen zo, maar ik ga er vanuit dat het geen wrat is. De huisarts zou dat toch wel goed moeten kunnen beoordelen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 februari 2021 15 12
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat dacht ik dus ook, alleen ondanks de mevrouw huid zei, twijfelde ze alsnog. Ik kreeg geen zekerheid. Het is dat ik geen fotos kan uploaden hier, maar het is inmiddels een klein bobbeltje met een bloedrood middendeel.

Moet morgen bellen ivm klachten van een blaasontsteking en twee steelwratjes. Derde keer naar laten kijken of laten aangezien mijn vriend nergens last van heeft? (Ik ook niet en het verspreidt niet)

Gemarkeer als spam
Geschreven door Samantha
Beantwoord door 4 maart 2021 0 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB