Answer Question
Categorie:
0
0

Hey iedereen,

Ik heb gister bij een val van de trap mijn enkelband gescheurt. Nu ben ik gister naar de huisarts geweest en snacht toch nog naar de spoedeisende hulp. Bij de spoed hebben ze een drukverband gelegt maar deze was te strak en moest er dus midden in de nacht weer vanaf. Ondertussen helemaal uitgeput, pijn in nek en rug van het kruipen en trap”lopen”. Pijn in de voet waar ik niet op kan staan. En geen slaap. Willen ze dat ik weer naar de praktijk toe kom. (Ik woon op een appartement 2 hoog zonder lift) ik doe er enkel al bijna een uur over om benede te komen. Met extreem veel pijn en moeite. Ik ga dat niet trekken en weet nu niet meer wat te doen.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 16 februari 2021 8 38
35 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

In de eerste plaats zorgen dat je krukken krijgt, zodat je niet hoeft te kruipen, lijkt mij. Als je dat regelt, kun je al makkelijker bewegen. Waarschijnlijk kun je die door een thuiszorg winkel aan huis laten langsbrengen.

Daarnaast zou je pijnstilling kunnen nemen, paracetamol met ibuprofen.

Of je huisarts aan huis wil komen, moet je echt met je huisarts overleggen,alleen die kan daar antwoord op geven.

Je zou ook nog naar een fysiotherapeut kunnen gaan om je enkel te laten tapen. Dat geeft veel meer stevigheid en dus minder pijn. En een fysio heeft vaak wat meer kennis van enkels dan een huisarts. Dat kan ik uit ervaring zeggen.

Beterschap, groetjes Suzan

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 16 februari 2021 9 42
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB