Answer Question
0
0

Immuun / resistent voor Covid-19;
onlangs heeft mijn vriendin en een aantal vrienden corona gehad, allen kortstondig met elkaar in aanraking geweest en allemaal positief getest (niemand hand overigens daarvoor klachten).
Nu heb ik de gehele tijd gewoon naast mijn vriendin geslapen en continue samen in huis doorgebracht, zowel aan het beging van de ziekte periode als 5 dagen na het aflopen ervan ben ik negatief getest.

Vraag; kan het zijn dat ik immuun / resistent ben en zo ja kan ik hierop dan laten testen, indien ik immuun / resistent ben zie ik niet in waarom ik mijzelf dan nog zou moeten vaccineren.

redenatie, indien ik niet immuun / resistent zou zijn had ik het virus zeker ook moeten krijgen omdat ik met diverse positief geteste personen in aanraking ben geweest als ook 2+ weken lang voor mijn vriendin heb gezorgd (39graden koorts 2 weken).

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 15 maart 2021 16 11
133 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Immuun/resistent tegen covid 19 kun je niet zijn. Misschien heb je de infectie wel doorgemaakt maar hebt er niets van gemerkt. Dat zou getest kunnen worden met een test op antistoffen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 maart 2021 16 27
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB