Answer Question
0
0

Goedemiddag. Vroeger als kind was ik ontzettend wagenziek. Dat werd beter naarmate ik ouder werd. Ik moest nog steeds niet gaan lezen of het liefst niet achterin gaan zitten, maar ik kon gewoon zonder reispilletjes op pad.
Ik ben nu halverwege 30, en ineens sinds vorig jaar ben ik weer ontzettend wagenziek. Er is praktisch niets veranderd, het is bij verschillende rijders, met dezelfde auto waar ik eerst nooit last in had. Het wordt ook steeds erger, eerst werd ik pas ziek na een bochtige weg, nu word ik al ziek als we de wijk uit rijden. Ik word dan direct misselijk, maar als we door rijden kan ik ook heel naar en moe worden. Het is inmiddels zo erg dat ik er ook last van heb als ik zelf rijd. Ik word dan ook misselijk en naar maar niet moe.

Nu zet ik het neer bij KNO omdat ik benieuwd ben of dit iets met mijn oren te maken kan hebben. Ik loop al jaren bij de KNO arts, en vorig jaar ben ik nog geweest omdat ik druk op de oren voel en een suis heb. Arts ziet dit niet en weigert een MRI te maken. Die is een paar jaar terug gemaakt en toen was het gewoon ok. Daarnaast komt er ook sinds vorig jaar gigantisch veel troep uit mijn voorhoofd- en/of bijholtes, bijna om de dag stik ik bijna in een soort leeg pusbolletje, soms zo groot als mn kleine vingernagel. Deze haal ik dan op uit mijn neus, maar mijn neus is verder schoon en vrij, vandaar dat ik er vanuit ga dat het van hogeruit komt. Ook krijg ik regelmatig hoofdpijnaanvallen, die vooral op rechts zit, waar ik ook het meest last heb van de druk en de suis.

Ik vermeld dit, omdat ik benieuwd ben of dit invloed kan hebben op elkaar. Kan er bijv een lichte ontsteking zitten bij mijn evenwichtsorgaan wat deze plotselinge wagenziekte veroorzaakt?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 3 mei 2021 17 43
27 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het kan met de bijholten te maken hebben

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 mei 2021 21 48
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB